Schuimreinigingssystemen met innovatieve NEXT-technologie zijn bijzonder kostenbesparend en milieuvriendelijk.

Met een schuimreinigingssysteem kunnen reinigingstaken efficiënt en veilig worden uitgevoerd. Met onze innovatieve systemen kunnen zinvolle reinigings- en desinfectieconcepten eenvoudig en duurzaam worden geïmplementeerd. Zij worden dan ook met veel succes gebruikt in de levensmiddelen- en drankenindustrie. De systemen zijn flexibel en modulair van opzet en kunnen alle reinigingstaken zonder problemen aan.

Gemiddeld worden 3-30 satellietstations gebruikt voor schuimreiniging in de voedingsindustrie gedurende een periode van 6-8 uur, elke dag!

‘’NEXT-Technologie verlaagt

de energiekosten’’

 Om het daaruit voortvloeiende energieverbruik zoveel mogelijk te beperken, werd de NEXT-productreeks ontwikkeld. Het is momenteel de meest efficiënte op de markt. Zo kan het gebruik van 10 NEXT-satellieten een besparing van ongeveer 2.000 euro aan elektriciteitskosten per jaar opleveren, uitgaande van het geïnstalleerde pompsysteem om de druk van het reinigingswater te verhogen. Het juiste individuele pompsysteem wordt geselecteerd op basis van de reinigingsstations en uw behoeften.

Water besparen met NEXT-Technologie

Water is een waardevolle hulpbron en het waterverbruik krijgt steeds meer aandacht in de voedselproductie. Daarom zijn we er trots op dat we een oplossing kunnen aanbieden die tot 5L/min per gebruiker bespaart zonder aan reinigingskracht in te leveren: Door het drukverlies in de verstuiver, het hart, tot een minimum te beperken, bereiken onze uiterst efficiënte stations met een verstuiver van 25 liter dezelfde reinigingskracht als conventionele stations met een verstuiver van 30 liter. Dat is goed nieuws voor het milieu en voor uw bedrijf!

Waarom NEXT-Technologie?

  1. Vermindert de reinigingstijd tot 40% (vanwege het grotere effect op het oppervlak)
  2. Verlengt uw productietijd
  3. Verzekert de productkwaliteit
  4. Verbetert de levensmiddelenzekerheid
  5. Vermindert het energieverbruik tot 60%
  6. Verbetert de arbeidsomgeving
  7. Minimaliseert de impact op uw productiefaciliteiten