Service

Havantec Hygiene Solutions is de partner die samen met u en onze toonaangevende leveranciers meedenkt in oplossingen en toepassingen. Door onze brede kennis en diepgaande ervaring zijn wij in staat maatwerk te bieden en helpen wij u uw hygiene-systemen optimaal te laten benutten. 

Technische ondersteuning

Onze eigen technische dienst kan de aangekochte machines plaatsten en installeren, daarnaast zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden. In ons onderdelen magazijn hebben wij een grote voorraad essentiële onderdelen. Hebben wij een onderdeel desondanks niet op voorraad dan zorgen we ten alle tijden dat het benodigde onderdeel zo snel mogelijk bij u is.

Preventief onderhoud

Wij bieden preventief onderhoud aan om de continuïteit van uw productieproces te waarborgen. Zo houdt u uw hygiëne oplossingen bedrijfszeker en komt u niet voor verassingen te staan. Een ander voordeel is  dat ook het bestaande prestatieniveau op deze manier beter op peil gehouden worden.

Bedrijfszekerheid en veiligheid vormen altijd de absolute uitgangspunten voor het preventief onderhoud. Daarnaast is het ook nog kostenbesparend en gaat u machine vaak jaren langer mee! Om storingen en stilvallen te voorkomen adviseren wij om regelmatig preventief onderhoud in te plannen. Wij nemen deze taak graag voor u uit handen en doen dit op een transparante manier zonder verborgen kosten.

Contact

Bent u opzoek naar onderdelen of wilt u onderhoud en service inplannen? Neem dan contact op!

Onze technische dienst staat zowel telefonisch (+31 499 376 970) als via de mail (td@havantec.nl) ten alle tijden voor u klaar.