Meedenken in oplossingen

Met Havantec Hygiene Solutions krijgt u een partner die samen met u en onze toonaangevende leveranciers meedenkt in oplossingen en toepassingen. Door onze brede kennis en diepgaande ervaring zijn wij in staat om maatwerk te bieden en helpen wij u uw productieproces optimaal te laten benutten. Iedere productie-omgeving is ten slotte anders. In samenwerking met u bieden wij een geschikte oplossing voor uw hygiëne, passende binnen uw budget en wensen.


Technische ondersteuning & preventief onderhoud

Onze eigen technische dienst kan de aangekochte machines plaatsten en installeren. Daarnaast zorgen zij, wanneer gewenst, voor preventief onderhoud om storingen te voorkomen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.

In ons onderdelen magazijn hebben wij een grote voorraad essentiële onderdelen. Mocht u onverhoopt tóch een storing hebben aan uw hygiëne-apparatuur, dan kunnen we snel schakelen om de apparatuur weer werkend te krijgen.

We bieden preventief onderhoud aan om de continuïteit van uw productieproces te waarborgen. Zo houdt u uw machines bedrijfszeker en komt u niet voor verassingen te staan. Een ander voordeel is dat ook het bestaande prestatieniveau van de machines op deze manier beter op peil gehouden worden. 

Bedrijfszekerheid en veiligheid vormen altijd de absolute uitgangspunten voor het preventief onderhoud. Daarnaast is het ook nog kostenbesparend en gaat u machine vaak jaren langer mee!

Om storingen en stilvallen te voorkomen adviseren wij om regelmatig preventief onderhoud in te plannen. Wij nemen deze taak graag voor u uit handen en doen dit op een transparante manier zonder verborgen kosten.

Bent u opzoek naar onderdelen of wilt u onderhoud en service inplannen? Neem dan contact op!

Onze technische dienst staat zowel telefonisch (+31 499 376 970) als via de mail (td@havantec.nl) ten alle tijden voor u klaar.


Inruilen

Heeft u ruimte nodig voor nieuwe apparatuur of wilt u machines inruilen bij aankoop van een nieuwe? Als internationaal opererende specialist in hygiënevoorzieningen voor de voedingsmiddelenindustrie is Havantec ook geïnteresseerd in de aankoop van uw hygiëne apparatuur, productiemachines en complete productielijnen.

Wilt u informeren naar de mogelijkheden of wilt u een machine aanbieden? Neem dan contact met ons op!