Havantec Hygiene Solutions

Havantec Hygiene Solutions is uw partner op het gebied van hygiëne-oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Dé totaalleveranciervoor persoonlijke hygiëne, reinigingssystemen, industriële wasmachines, afwateringstechniek en kleedruimte-inrichting.

Ongeacht of het gaat om de verbouwing van bestaande faciliteiten of de complete inrichting van uw nieuwe locatie, Havantec biedt op uwsituatie afgestemde hygiëne-oplossingen. Van het ontwerp tot aan de installatie ontwikkelen wij, in samenwerking met onze klanten, op maatgemaakte hygiëne-systemen. Wij ondersteunen u bij de implementatie van uw hygiëne-processen en bieden advies op het gebied van zowel persoonlijke- als bedrijfshygiëne, passend bij uw situatie.

Daarnaast beschikt Havantec over een eigen technische dienst, welke al onze apparatuur kan plaatsten, installeren en onderhouden. Ookzorgen wij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden.

Service

Hygiëne is een belangrijke factor binnen uw bedrijf. Daarom hebben wij een technische dienst beschikbaar die in het geval van storingen direct met u kan schakelen voor een snelle oplossing.


Ons team

Hans van Tuijl
Jeroen van Tuijl
Patrick Sulèr
Jorrit Hoeks
Tim Heuvelmans
Bogdan Madjer