Het is duidelijk dat wie voedsel in omloop wil brengen, aan de hoogste hygiënische eisen moet voldoen. Er mogen geen gezondheidsrisico's voor de consument zijn. Wettelijke normen, zoals de verordening inzake levensmiddelenhygiëne (LMHV), regelen de hygiënevoorschriften. Goede hygiënische uitrusting helpt om aan de normen te voldoen. Onze hygiënetechnologie levert een waardevolle bijdrage in alle stappen binnen de levensmiddelenproductie - van het begin van de werkdag tot de productie zelf en de reiniging van alle attributen.

Preventieve hygiëne-uitrusting
Preventie is de beste hygiënische bescherming. Met andere woorden, het is eenvoudiger en veiliger om te voorkomen dat ziektekiemen, bacteriën en andere ziekteverwekkers überhaupt in de productiefaciliteit terechtkomen. Preventieve hygiënische apparatuur bestrijkt twee gebieden: De sanitaire ruimtes en de toegang tot de productieruimte. In de sanitaire ruimten wordt het hygiëneproces ondersteund door eenvoudig te reinigen voorzieningen. Dit omvat kasten, verschoonkasten, panelen voor laarzen en klompen, opbergsystemen en ontsmettingsmiddelendispensers.Voordat de productieruimte wordt betreden, is het reinigen en ontsmetten van de handen en, indien nodig, van laarzen en voetzolen een vanzelfsprekendheid. Daarom zorgen onze hygiënesluizen voor een hygiënische toegang tot de productie.

Vraaggerichte schoonmaaksystemen
U kunt productieruimten en werkapparatuur efficiënt reinigen met ons schuimreinigingssysteem. Onze systemen zijn eenvoudig te hanteren, bieden een hoog niveau van arbeids- en hygiëneveiligheid en passen zich aan uw werkprocessen aan.Wasmachines voor uw accessoires (messenkorven, kratten, pallets, normwagens) zijn net zo belangrijk. Onze geautomatiseerde reinigingsmachines reinigen niet alleen uw gereedschap op betrouwbare wijze, maar vormen zelf geen gevaar voor de hygiëne en werken economisch. Dit betekent dat ze zuinig omgaan met water, reinigingsmiddelen energie met maximale reinigingsprestaties.