PHT Partner voor hygiëne en techniek

PHT's motto: KWALITEIT IS GEEN COINCIDENTIE!

Iedereen die zich bezighoudt met hygiëne in de voedingsindustrie weet van de noodzaak van permanente optimalisatie en aanpassing aan werksituaties. Vaak bepalen kleine details het succes van de applicatie en de kwaliteit van de hygiëne. De technologie van reinigingsapparatuur en -systemen moet dit ritme volgen: gedurende vele jaren hebben alle PHT-medewerkers een schat aan ervaring opgebouwd, praktische oplossingen gevonden voor concrete projecten en de innovatie van onze apparatuur. De kwaliteit van onze technologie is het resultaat van systematisch werk en geen toeval.


PHT's motto: BETROUWBAAR MET VEILIGHEID!

Vanwege de hoge mate van netwerken met de productie van voedsel, moet de hygiëne-technologie op het juiste moment klaar zijn voor actie. Dit geldt niet alleen voor de installatie en inbedrijfstelling van nieuwe systemen, maar ook voor de dagelijkse werking. PHT is voorstander van geplande service- en onderhoudsprogramma's in de vorm van preventieve of preventieve service, die helpen om noodsituaties tot een minimum te beperken. Mocht er ondanks alles een ad hoc behoefte ontstaan, dan staat ons betrouwbare serviceteam klaar om het mogelijk te maken veilige hygiënische omstandigheden voor productie te herstellen.

Een goed opgeleid en zorgzaam personeel maakt het dat PHT meer is dan deze slogans. Ze zijn een partner die een oplossing kan bedenken voor elke hygiëne-uitdaging die u tegenkomt.